De laatste œ ontmoet van 2014

oe_ontmoet2014

Vorige week maandag was een waardige afsluiting van een heel jaar œ ontmoet Utrecht bij Seats2Meet Utrecht CS. De Bijeenkomst was druk bezocht en de mensen wisselden ook deze keer weer uitbundig kennis en ervaringen uit. Dit jaar vonden de ontmoetingen niet alleen in Utrecht plaats, maar verspreid door het hele land. Ook in 2015 zullen we de lokale initiatieven blijven organiseren.

Wat is œ ontmoet?

œ Ontmoet is een regelmatig terugkomende bijeenkomst waar mensen met een gedeelde visie op onderwijs samen komen om kennis met elkaar te maken en ideeën uit te wisselen. De ontmoeting heeft een open space karakter waar de agenda op de dag zelf wordt vastgesteld of het vindt bijvoorbeeld plaats rond een specifiek thema. Aan het eind van de dag wordt er een verslag rondgestuurd naar de mensen die er waren en kunnen ideeën en contacten van daaruit verder groeien. Samen weten en kunnen we tenslotte meer.

Zien we je op de volgende in 2015?

De eerst volgende ontmoetingen zijn op 17 december in Zwolle en op 5 januari in Utrecht. Je bent van harte welkom. Houd onze website of sociale media kanalen in de gaten voor verdere aankondigingen. En wil je er in 2015 ook één organiseren? Neem dan contact met ons op!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

©2018 United4Education - onderwijs waarvan we dromen

X
- Enter Your Location -
- or -

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?