De eerste dag in onze nieuwe aanwinst: de Pop-up Studio

141202_pop-up_studio

We organiseren al met grote regelmaat en succes op de maandag middag de œ ontmoet in Seats2Meet Utrecht CS. Vanaf dinsdag 2 december 2014 zijn we ook iedere week te vinden in de S2M Pop-up midden in Hoog Catharijne.

Een dag in het teken van Onderwijs

Seats2Meet heeft deze mooie tijdelijke lokatie ontwikkeld en, mede door het succesvolle partnerschap, hebben ze ons een dag in de week aangeboden. Een geweldig aanbod wat wij natuurlijk met beide handen hebben aangegrepen. Dus vanaf nu zijn we er voor de komende 3 maanden iedere dinsdag te vinden en staat die dag volledig in het teken van onderwijs.

Wat kun je daar doen?

Loop lekker binnen, drink een kopje koffie. En als je hier wilt komen om met iemand af te spreken, of gewoon als flex-werkplek, vergaderlocatie, of zelfs voor een workshop, laat het weten via de event kalender van s2m (zoek op œ pop-up Studio).

Wat willen we er mee bereiken?

Jou! We hebben nog geen vast omlijnde agenda, dat zal zich gaandeweg uitkristalliseren. We hebben in ieder geval al ideeën genoeg en zien uit naar je bezoek en jouw ideeën! En, er lopen per maand meer dan 2 miljoen mensen langs, dat alleen al biedt enorme perspectieven.

En de eerste dag smaakte gelijk naar meer. Zo hebben we weer wat plannen kunnen maken en nieuwe bevlogen mensen ontmoet.

Locatie Pop-up

Godebaldkwartier 20
3511 DX Utrecht
Tegenover Claudia Sträter en Invito

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

©2018 United4Education - onderwijs waarvan we dromen

X
- Enter Your Location -
- or -

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?