Wow, wat een inspiratie vandaag in de Pop-up.

B4-uvCgIAAA7nD1
 Ilse Draaisma heeft een opzet gemaakt voor de Teacher Tuesday; een wekelijks uurtje aan het einde van de middag voor docenten en schoolleiders. Doel: ontmoeten, inspireren en co-creëren. Heb je belangstelling; schrijf het alvast in je agenda; vanaf 6 januari elke dinsdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur.
Verder was het vandaag echt een komen en gaan van mensen. Als je wilt kun je door het raam de hele dag mensen kijken.
Zo hing een fotograaf met een kolossale camera vrij lang rond voor de Pop-up. Niet dat dat op zich zo vreemd is tussen gearmde moslima’s, een keurige mevrouw met perfect gekapte zilveren haren en een loopstok en twee opgeschoten jochies die achter een ballon aan rennen, maar deze fotograaf bleek voor de Pop-up te komen en een uur te vroeg te zijn om Claire op de foto te zetten voor een artikel in de Gooi en Eemlander. De bijbehorende journalist kwam op het afgesproken tijdstip.
Lenneke van Meeting Plaza was er voor een paar praktische zaken, Annemieke van de Broekriem kwam even overleggen, een mogelijke sponsor kwam langs, met Erik Visser nog even de on-line presentatie besproken voor de Pop-up en Ingrid van œ Ontmoet Enschede woont ineens sinds twee weken in Utrecht en kon daarom even langskomen.
En tenslotte een mooie social deal gesloten; David Verver die nu exposeert in Seats2meet gaat voor ons in januari een klein promotiefilmpje maken voor de Pop-up. En in ruil wilde hij ons graag rondleiden langs zijn expositie. Een kwartier werd een uur vol inspiratie!
 DSC_0563
Wil je ook een keer ervaren hoe het is om midden op Hoog Catherijne te werken, te vergaderen, te creëren en mensen te ontmoeten? Kom dan een keer langs op een dinsdag in 2015. We zijn er tussen 09.00 en 17.00 uur.
Dinsdag 23 december wordt voor één keer ingevuld door de Broekriem.
Mocht je een super leuk idee hebben voor de invulling van bijna oudjaarsdag ….. 30 december hebben we vooralsnog geen plannen. Dus kom maar door met die ideeën! Je kunt me bereiken via email.
0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

©2018 United4Education - onderwijs waarvan we dromen

X
- Enter Your Location -
- or -

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?