Een dag in de Pop-up is een aanrader

Pop-up4 (1)

Door Marjolein van Bodegom.

Op 30 december jl. hebben mijn dochter en ik de Pop-up ruimte van Seats2meet op Hoog Catharijne bewoond. Dat was een leuke positieve ervaring.

Ik ben een cognitief psycholoog, gefascineerd door de werking en de mogelijkheden van het brein. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat over 8 jaar minstens de helft van de leerlingen tussen de 9 en 18 jaar in Nederland antwoord weet te geven op de vraag: Weet jij hoe je het beste en makkelijkste leert? Mijn slogan is dan ook: Weet hoe je leert!

Seats2meet heeft de Pop-up één dag per week ter beschikking gesteld aan Operation Education en United4Education. Voor United4Education draag ik bij aan het transitiepad: de leerling centraal.
De Pop-up is een aangename, gezellige ruimte met uitstekende koffie en een lekkere temperatuur.

Er waren veel mensen die langsliepen, waaronder veel gezinnen met kinderen die relaxed aan het winkelen waren en naar mijn verhaal wilden luisteren over de wijze waarop je makkelijker en sneller kunt leren. Drie keer zijn er kinderen binnen komen rennen, aangetrokken door alle kleurrijke ondersteunende leerhulpmiddelen die op de grote tafel lagen. De ouders kwamen er dan wat aarzelend achteraan maar er ontstond iedere keer een nuttig gesprek.

Er was ook een jongeman die speciaal via het Seats2meet reserveringssysteem een afspraak met mij gemaakt had in de Pop-up. Dat werkte goed. We hebben een dik uur zitten praten. Verder kwam er een vriendin van mijn dochter langs en zijn ze lekker
samen gaan shoppen (tja, als je dan toch tijdens de uitverkoop op Hoog Catharijne zit;-))

Aan het einde van de middag stond er een vrij artistieke man voor het raam die intensief stond te staren naar de ruimte. Het bleek de inrichter van de ruimte te zijn. Hij vertelde zoal dat de prachtige grote tafel gemaakt is van 300 jaar oude balken die hij zelf uit
Duitsland gehaald heeft.

Een dag in de Pop-up is een aanrader!
Marjolein van Bodegom
www.vanbodegom.eu

 

Marjolein in pop-up (1)

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

©2018 United4Education - onderwijs waarvan we dromen

X
- Enter Your Location -
- or -

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?