Eerste Education Meetup in Groningen

onbekend (2)

Op 4 maart is de allereerste Education Meetup in Groningen bij #S2M050 gehouden.

Omdat de groep klein was werd besloten ieders vraag  of initiatief plenair te bespreken om een zo groot mogelijke denkkracht te benutten. Wat bijzonder om te ervaren hoe mensen die elkaar niet kennen, met heel verschillende achtergronden en vraagstukken elkaar weten te vinden in hun passie voor onderwijs en de behoefte een verschil te maken. Enthousiast werd er met elkaar meegedacht, nieuwe denkrichtingen aangereikt en het eigen netwerk aangesproken.  Zo bewogen we van vragen over talentontwikkeling naar het vormgeven van ondernemerschap, bogen we ons over het ‘ interessante vragenspel’ en dachten mee met een student onderwijskunde op zoek naar onderwijsvernieuwing in Groningen.  De mensen die geweest zijn zeggen het voort en brengen de bijeenkomsten onder de aandacht binnen hun netwerk.

Je bent van harte uitgenodigd voor het vervolg op woensdag 1 april!

En er gebeurt nog meer in Groningen! Na twee succesvolle Tegenlicht Meet Ups is er op 8 april ook een Dynamische Opstelling Onderwijs in #S2M050. Klik hier voor meer informatie.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

©2018 United4Education - onderwijs waarvan we dromen

X
- Enter Your Location -
- or -

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?