Stichting Flore: Wie het weet, mag het zeggen

Stichting Flore

De leraar in zijn kracht

Energie, dynamiek, eigenaarschap, het spat er vanaf in sommige teams en in de Flore leergemeenschappen. Het doet veel met medewerkers als ze de ruimte krijgen om, vanuit eigen passie en deskundigheid, zaken op te pakken die ze zelf belangrijk vinden. Ook de ouders en kinderen merken dat er een nieuwe dynamiek is. De ontwikkeling verloopt organisch, er is geen blauwdruk en er is veel diversiteit, zowel in tempo als in invulling.

“We kijken steeds opnieuw wat de volgende stap moet zijn en welke interventie zinvol is.”

De Stichting Flore, met dertig basisscholen in Noord-Holland, ontwikkelt een professionele cultuur, waarin eigenaarschap, erkende ongelijkheid en professioneel gedrag centraal staan.  Lees het volledige artikel op watbezieltons.nu

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

©2018 United4Education - onderwijs waarvan we dromen

X
- Enter Your Location -
- or -

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?