foto unexpect.nl

Onze sponsoren

Samen geweldige dingen doen zonder dat er geld moet worden uitgewisseld is prima mogelijk. Deze beweging is daar een levend voorbeeld van. Maar sommige dingen zijn gewoon niet anders te realiseren dan met sponsorschappen. En de onderstaande bedrijven helpen ons enorm door hun services om niet ter beschikking te stellen.

We zijn ze erg dankbaar voor het vertrouwen in ons en onze doelen. Ze geven ons de mogelijkheid om iedereen met open armen te kunnen ontvangen zowel online als offline en de ambitie waar te maken.

Wil je ook sponsoren of weet je organisaties die ons graag zouden willen sponsoren?

Vertel het ons!
logo_s2m_600

Seats2Meet stelt voor ons al jaren belangeloos ruimtes ter beschikking om ontmoetingen tussen mensen te faciliteren. Daarmee maken ze veel voor ons mogelijk als hyper decentrale beweging. Op naar society 3.0!

greenhost-logo_600

Greenhost verzorgt de duurzame hosting van al onze online projecten en websites. Met hun partnerschappen ondersteunen ze duurzaamheid, digitale vrijheid en cultuur en dus nu ook onderwijs.

podio_logo_600

Podio heeft er voor gezorgd dat we de juiste online tools hebben om ons goed te organiseren en zo onze impact te vergroten. Op dit ogenblik delen we deze werkruimte al met 100den mensen en 10tallen werkgroepen.

©2018 United4Education - onderwijs waarvan we dromen

X
- Enter Your Location -
- or -

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?