Zinvolle verbindingen met ouders

woodleywonderworks2000

Er is behoefte aan andere verbindingen met ouders. In de praktijk schuurt het nogal eens. Ouders die zich niet gehoord voelen, leraren die met klamme handjes de oudergesprekken ingaan, niet weten wat er onder ouders leeft, schoolleiders die het lastig vinden om aan de verwachtingen van ouders, personeel, schoolbestuur, de directe schoolomgeving en de inspectie te voldoen.

Waar werken we aan?

We werken met een team van 11 man aan een white paper waarin we onze boodschap uitwerken en uiteenzetten. Aan de hand daarvan stellen we ons eigen transitiepad vast voor de komende 1000 dagen.

Wat gaan we doen?

We zien individuele mensen en scholen successen boeken met de wijze waarop zij verbinding zoeken met ouders, grote klinkende successen. En we zien kleine initiatieven, die de krant nooit zouden halen, maar die we wel pareltjes noemen.
We durven iedereen die aan United4education verbonden is uit te dagen die mooie voorbeelden, hoe klein ook, met ons te delen. Wat wij vervolgens gaan doen is ze onder andere onderverdelen in groepen met verschillende invalshoeken. Zo kunnen we de de zichtbaarheid van deze initiatieven vergroten, de mensen met elkaar in verbinding brengen en het effect vergroten.

Wat hebben we daarvoor nodig?

We willen graag dat de groep waarmee we werken groter wordt. We zoeken zowel mensen uit het onderwijs zoals leraren en lerarenopleiders als ouders met goede ideeën over de verbinding tussen ouder en school.

Wil je meedenken, meedoen of op een andere manier een bijdrage leveren? Dat kan!
Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met je op!©2018 United4Education - onderwijs waarvan we dromen

X
- Enter Your Location -
- or -

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?